Waarom lid worden

Be-cause health is hét Belgische netwerk van actoren werkzaam in de internationale gezondheid en gezondheidszorg. De leden van het netwerk zijn zeer divers en komen van NGO’s, academische instellingen, overheden, studiebureaus enz. Be-cause health geeft de kans aan al deze actoren om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, maar ook om via de werkgroepen of overkoepelende activiteiten te leren, samen te werken en input te geven op het beleid.

Organisaties en individuen kunnen effectief lid of vriend van Be-cause health worden. Als individu kan u er voor kiezen om lid te worden ten persoonlijke titel. Personen en organisaties uit het buitenland worden aangemeld als vriend van Be-cause health. Het statuut van waarnemer is voorbehouden voor overheden.

Alle leden ontvangen uitnodigingen voor de Algemene Vergadering, het jaarseminarie en workshops, en krijgen onze nieuwsbrieven toegestuurd. Enkel effectieve leden hebben stemrecht op de Algemene Vergadering, indien een stemming noodzakelijk wordt geacht.
Ledenorganisaties kunnen ons contacteren om nieuws, activiteiten of vacatures op onze website, in onze maandelijkse Update en via onze sociale media (Facebook) te publiceren.

Zie voor meer informatie ons Huishoudelijk Reglement.